Skip to main content

Website onderhoud

WordPress updates

Net als alle andere computer software wordt ook WordPress steeds verbeterd en aangepast aan de wensen en bedreigingen van de huidige tijd. Daarom wordt er om de zoveel tijd een update gepubliceerd van WordPress en is het aan te raden deze ook te installeren. Dit is niet moeilijk en kan in principe door iedereen worden gedaan. Soms kan het echter toch voorkomen dat het updaten niet lukt of dat er problemen ontstaan na het updaten van de website. Dit kan bijvoorbeeld komen door het gebruik van bepaalde plugins. Neem bij problemen contact op en stel je vraag.

Nieuwsbrieven

Met WordPress is het makkelijk om een nieuwsbrief te maken. Met een nieuwsbrief kun je makkelijk veranderingen of nieuwe ontwikkelingen onder de aandacht brengen. Daarnaast is een nieuwsbrief ook een belangrijke marketingtool. Door het geregeld schrijven van een nieuwsbrief blijft een website hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google blijft staan.

Ontwerp aanpassen/restylen

Soms is het nodig om het ontwerp van de website aan de huidige tijd aan te passen. Hoewel met behulp van WordPress de teksten en afbeeldingen van de website makkelijk kunnen worden veranderd, is het niet mogelijk om het ontwerp van de website te veranderen, omdat dit vastgelegd is in het thema of template. Mocht er toch een verandering van het ontwerp van de website nodig zijn dan kan IT&F hierbij helpen. Neem contact op en stel je vraag.